EEN DESIGNKLASSIEKER HERUITGEVONDEN

Met een hout- of steenlook, planken in twee verschillende groottes, tegels in twee verschillende formaten en een veelheid aan kleuren en designs om uit te kiezen, heeft de LayRed collectie al heel wat te bieden. Daar komt nu een extra optie bij: Visgraat. Een echte klassieker die al eeuwenlang meegaat. Met zijn tijdloze karakter en geometrisch kantje voeg je een vleugje grandeur en warmte toe aan elke kamer in het huis.

Een waaier aan kleuren

De Moduleo LayRed visgraat collectie bestaat uit 5 hout designs in 12 prachtige kleuren. Dankzij de embossed-in-register techniek krijgen planken een natuurgetrouw gevoel. Niet van echt hout te onderscheiden.

Slimmer geklikt, sneller geplaatst

Een visgraatpatroon creëren gebeurt meestal met twee verschillende soorten planken. Bij Moduleo niet. Ze leggen de visgraatvloer met één type plank die aan beide kanten klikt. Handig, dat nieuwe Unizip© kliksysteem. Het is sneller én makkelijker.

De nieuwe Visgraat-planken zijn extra sterk en makkelijk te plaatsen. Dat geldt trouwens voor elke LayRed-vloer. Dankzij de geïntegreerde, rode, ondervloer leg je ze simpelweg bovenop  een bestaande, oude vloer. Ook als die ongelijk ligt. Uitbreken of egaliseren hoeft niet.

 

Ontdek de nieuwe collectie op www.moduleo.com

Vanaf 11 juli in de winkel.