Het Oostenrijkse familiebedrijf FN Neuhofer bracht veel nieuws tijdens de afgelopen editie van DOMOTEX. Akoestische panelen, een vernieuwend bevestigingssysteem en een nieuw digital printing systeem.

FN Neuhofer presenteerde het FN Acustico gamma van akoestische panelen in verschillende dessins. Het nieuwe bevestigingssysteem zonder schroeven heet FN Clipholder CH25. Vastklikken tussen het vloerdeel en de wand zonder boren, schrioeven, verlijmen of gereedschap en klaar, aldus de fabrikant.  De uitwaarste druk van de vloer houdt de plint op zijn plaats. Het metalen clipje past ook op de CH23. Voor plinten tot 90 mm hoog en vloeren vanaf 7 mm dik.

Met het nieuwe printsysteem kan de fabrikant uit Zell am Moos alle soorten panelen die het produceert uit MDF, metaal, rigid foam, soft foam, multiplex uit vuren en vouwpanelen uit karton of glas bedrukken. De FN Acustico panelen kunnen tot 250 cm breed worden bedrukt in de hoogste resolutie (1.000 dpi). Het is echt een waardevolle aanvulling op wat de fabrikant al te bieden heeft, zo stelt FN Neuhofer. Custom uitvoeringen van panelen zijn nu nog eenvoudiger te produceren. Iedere foto of logo kan probleemloss op ieder paneel worden aangebracht. Ook ideaal voor POS materiaal van merken en leveranciers. Het systeem verbruikt minder inkt dan andere systemen en heeft inmiddels een GREENGUARD GOLD certificaat voor milieubewust produceren behaald.

Het bedrijf heeft de website ook vernieuwd, onder andere met videos (want wie leest er nog in een tijd van video en podcast) en micro sites in het Duits, Engels, Frans en Spaans. Een B2B webshop wordt op dit moment gebouwd, inclusief bestelhistorie, met een PIM/DAM systeem voor het optimaliseren van de communicatie met de klanten van de fabrikant. Het bedrijf heeft ook een youtube kanaal met DIY videos voor handige eindgebruikers. En het bedrijf is aanwezig op alle mogelijke social media platforms.

www.fnprofile.com

https://www.youtube.com/@neuhoferholz

www.fnprofile.com/socialmedia