Het is weer die tijd van het jaar om je agenda tevoorschijn te halen en een speciale datum te markeren: 15 april 2024. Op deze dag vindt de Nederlandse Contactdag Vloerverwarming en Parketspecialisten (NCVP) plaats. Na het grote succes van de eerste NCVP afgelopen voorjaar, wordt deze dag in 2024 nog grootser aangepakt. Zet de NCVP dus vast in je agenda, want dit mag en wil je niet missen!

De NCVP vindt plaats in De Woonindustrie in Nieuwegein. “Een locatie waar we in een prachtige, lichte ruimte, mét daglicht, een mooi event kunnen neerzetten”, aldus de organisatie.

De NCVP is een uniek evenement waar vakmensen, leveranciers en experts uit de vloerverwarming- en parketindustrie samenkomen. Of je nu een aannemer, installateur, designer of parketspecialist bent, deze dag biedt jou de kans om de nieuwste ontwikkelingen in de branche te ontdekken, waardevolle inzichten op te doen en te netwerken met gelijkgestemde professionals. Het is de ideale gelegenheid om vooroordelen weg te nemen, samenwerkingen te verkennen en je te onderscheiden van anderen.

Net als vorig jaar zullen de belangrijkste leveranciers van vloerverwarming aanwezig zijn. Daarnaast komen er deze editie ook leveranciers van parketvloeren, lijmen, lakken en oliën. Ze zullen hun nieuwste producten, op het gebied van natuurlijke vloeren en vloerverwarming, tentoonstellen op individuele stands. Dit geeft je de kans om de nieuwe producten en trends in de vloerenindustrie te verkennen.

Maar de NCVP is meer dan alleen een tentoonstelling van producten; het is ook een educatieve dag met talloze seminars en lezingen die je kunt bijwonen. Deze sessies worden gehost door experts en bieden inzichten in onderwerpen variërend van installatietechnieken tot design.

“We zijn momenteel in contact met enkele professionals die hun kennis en expertise met jou willen delen. We houden je op de hoogte van hun deelname en de onderwerpen die zij zullen behandelen”, aldus de organisatie. Een van de meest waardevolle aspecten van de NCVP is de mogelijkheid tot netwerken. Deze dag brengt diverse professionals samen, wat een unieke kans biedt om bestaande relaties te versterken en nieuwe contacten te leggen. Je wordt als bezoeker de hele dag in de watten gelegd met lekkere drankjes en hapjes. Én we sluiten de dag feestelijk af met een borrel. Dit geeft je een unieke kans om de nieuwe contacten nog wat beter te leren kennen.

De NCVP is gratis toegankelijk voor goudleden en zilverleden van de Stichting Promotie Houten Vloeren. Dus zowel entree, het volgen van seminars, eten en drinken. Voor andere parketspecialisten bedraagt de toegangsprijs 50 euro. Het goede nieuws is dat dit bedrag wordt gecrediteerd bij het afsluiten van een lidmaatschap. Dus als je nog geen lid bent, is dit de perfecte gelegenheid om je aan te sluiten bij de Stichting Promotie Houten Vloeren en toegang te krijgen tot een schat aan informatie.

De NCVP 2024 belooft een groots evenement te worden. Het biedt kansen voor samenwerking en toegang tot de nieuwste trends en producten in de branche. Zorg ervoor dat je op 15 april 2024 in Nieuwegein bent om deel uit te maken van deze bijzondere dag vol inspiratie en innovatie. We kijken ernaar uit om jou daar te verwelkomen!

Aanmelden voor toegang is noodzakelijk en gaat via www.eventbrite.com/e/tickets-ncvp-2024-nederlandse-contactdag-vloerverwarming-en-parket-773763055127