Moduleo breidt haar team uit met Auke Lindeboom. Dit brengt het totale verkoopteam op 7 personen. Auke heeft 10 jaar ervaring opgedaan bij groothandel Forinn en zal bij Moduleo verantwoordelijk zijn voor de regio Noord Nederland.

Moduleo is aanwezig op InCoDa en zal het nieuwe engineered product Layred introduceren, tevens zal het Moods programma worden uitgebreid en wordt een nieuw shopconcept in de markt gezet.

Het merk Moduleo is een onderdeel van de IVC Group. Onder de leiding van country Director Arnoud van Ravensberg vertegenwoordigt het Nederlandse team het merk Moduleo bij woninginrichters en parketbedrijven. Voor key accounts en grootwinkelbedrijven in LVT en Rollen, is er Key Accountmanager Jurian de Besten en voor  architecten, projectinrichters en vloerenbedrijven is er een IVC Commercial Team met Marcel Lapere, Joost Padberg, Etienne Pilet en Bert Joling.

Informatie bij: www.moduleo.com

Op de foto van links naar rechts: Auke Lindeboom (Noord-Nederland) – Dennis de Visser (Midden Nederland) – Ron Muiderman (Noord-Oost Nederland) – Mark Fontaine (Zuid-Oost Nederland) – Maarten van Blarcum (West-Nederland) -Richard Blaak (Technical Service Manager) – Arnoud van Ravensberg (Country Director).