Hillfloor Group – Van Besouw, Jabo Carpets en Therdex – heeft een hoofdstuk toegevoegd aan haar groeiverhaal door de overname van LEOXX en haar custom printlabel Prints van Oranje; gerenommeerde spelers in de wereld van innovatieve projectvloeren en customized interieurmaterialen voor vloer, wand, raam en meubel.

De strategische aankoop van LEOXX en Prints van Oranje verrijkt de diversiteit van het portfolio van Hillfloor Group aanzienlijk en versterkt haar positie als een toonaangevende leverancier van vloeren. Met deze nieuwe leden in de ‘family of brands’ van Hillfloor Group, wordt de belofte van kwaliteit, stijl en innovatie alleen maar sterker en opent het deuren naar nog meer creatieve mogelijkheden en inspiratie voor klanten wereldwijd.

Anja Nekeman, eigenaar van LEOXX en Prints van Oranje: “Het is met dankbaarheid en enthousiasme, maar ook met een mengeling van emoties dat ik na 37 jaar ondernemerschap LEOXX en Prints van Oranje overdraag aan de nieuwe eigenaar. Na een weloverwogen beslissing die lang in mijn gedachten gerijpt heeft, is de cirkel met deze strategische overname door Hillfloor Group rond. LEOXX en Prints van Oranje zijn geland op een plek die ik ‘home base’ noem: in het hart van de tapijtindustrie.”

“Ik ben trots op dit bedrijf en ik realiseer me terdege dat dit alleen mogelijk is dankzij het vertrouwen van onze klanten, leveranciers en de inzet van onze toegewijde medewerkers, die vanuit hun eigen expertise en betrokkenheid hun waardevolle bijdrage hebben geleverd. Met Henk en Karst Beens aan het roer ben ik ervan overtuigd dat LEOXX en Prints van Oranje klaar zijn voor de volgende fase van groei en nieuwe uitdagingen. Ik heb alle vertrouwen in de toekomst van dit geweldige bedrijf en draag LEOXX dan ook met een gerust hart aan hen over!”

LEOXX en Prints van Oranje blijven vanuit Houten werken met dezelfde collecties, service en website als klanten van hen gewend zijn. De binnendienst/klantenservice van LEOXX blijft bereikbaar via de vertrouwde contactgegevens: +31 30 635 10 00 en info@leoxx.com.