INretail meldt vanuit Zeist: “Warmteweerstand van vloeren, vakmensen aan je binden en ambacht calculeren. Onderwerpen waar je als ondernemer in de parketbranche vragen over kan hebben of juist praktische tips over wil krijgen. Daarom organiseren we de ochtend van… parket!”

Deze bijeenkomst vindt plaats bij PPC in Wijk bij Duurstede op 23 september van 9 tot 12 uur. Het programma bestaat uit de volgende onderdelen:

Vloerverwarming en parket: door de energietransitie gaan verwarmingssystemen in woningen heel anders worden. Nu worden de meeste nieuwbouwhuizen al met vloerverwarming opgeleverd, waarbij er ook steeds meer lage temperatuur systemen worden ingezet. Wat betekent dit voor de verkoop van parket? Hoe ga je hiermee om in het advies naar de consument en wat gaat dit betekenen voor het aanbod in de toekomst ? 

Ambacht in de parketbranche: als er een vak is waar ambacht en vakmensen centraal staan dan is het wel parket leggen. Toch zien we in de hele maatschappij dat er een tekort ontstaat aan mensen die vmbo- of mbo-opleidingen volgen in de woonbranche. Hoe lukt het dan om (jonge) vakmensen te vinden? En hoe bind je deze ambachtslieden voor een langere periode aan jouw bedrijf?

Calculeren: durf jij je vakmanschap in rekening te brengen bij een offerte? Niet alleen het product dat je verkoopt maar ook je expertises en adviezen.

Aanmelden kan via:  https://www.inretail.nl/agenda/de-ochtend-van-parket