Het hing al een tijdje in de lucht en de huidige editie is nog aan de gang, maar dit is de laatste editie van vakbeurs Intirio geweest onder de vlag van Textirama. Deze beursorganisator heeft haar interieurbeurzen verkocht aan Easyfairs, onder andere ook de eigenaar van de beursgebouwen in Gent en Gorinchem.

Hieronder vollgt het persbericht van Textirama:

Textirama vzw verkoopt de beurzen Intirio, MoOD/Indigo Home Edition, Goed Gevoel Ladies Fair en het Intirio Congres aan Easyfairs.

Sinds 1959 is Textirama vzw een ervaren beursorganisator met hoofdzakelijk B2B niche-events in de textielsector. Vijf jaar geleden werd dit aanbod uitgebreid met het publieksevenement Goed Gevoel Ladies Fair.

Textirama vzw ging op zoek naar continuïteit en professionaliteit op lange termijn, overtuigd dat in een snel veranderend beurslandschap deze continuïteit het best gegarandeerd wordt door een bedrijf als Easyfairs.

Easyfairs is gespecialiseerd in het organiseren van events en het managen van beursgebouwen en congrescentra. Het beantwoordt hierdoor aan de vereisten van Textirama vzw in haar zoektocht naar de schaalvergroting die nodig is om verder te kunnen groeien.

Met andere woorden: de beurzen Intirio, MoOD/Indigo Home Edition, Goed Gevoel Ladies Fair en het Intirio Congres worden overgenomen door de Belgische afdeling van de multinationale groep Easyfairs.

Een belangrijk element in deze overname: het Textirama team heeft jarenlang met succes de beurzen en het congres georganiseerd en dit vertaalt zich in een gedegen marktkennis. De vertrouwde contactpersonen waaruit dit team is opgebouwd zullen Easyfairs mee komen versterken. Op deze manier blijft de jarenlange ervaring behouden en de sectorkennis verzekerd.

Textirama vzw is er alvast van overtuigd dat er een nieuw en boeiend hoofdstuk toegevoegd zal worden aan een (reeds) mooi verhaal.

Ondertekend door Patrick Geysels, General Manager van Textirama. Welke rol hij zal spelen bij het organiseren van de beurzen die nu zijn verkocht is nog niet bekend.