De Britse fabrikant F. Ball kijkt terug op een geslaagde editie van Domotex van twee weken geleden. De leverancier van egalisatie, voorbereidingsproducten en vloer lijmen (in ons land verdeed via Headlam) stond in hal 11 in Hannover.

Innovaties op het gebied van egalines en lijmtechnologie waren de focus van F. Ball and Co tijdens de beurs. F. Ball, had dit jaar een nieuwe stand locatie en stond samen met andere bedrijven uit het Verenigd Koninkrijk in het British Pavilion, in samenwerking met de KvK van Birmingham. Bezoekers aan de stand waren volgens de fabrikant met name onder de indruk van de ‘fast-track’ oplossingen van F.Ball voor het snel en gemakkelijk installeren van vloerbedekkingen. Hierbij springt meteen de revolutionaire Styccobond F49 Hybride PS in het oog, de temperatuurtolerante en drukgevoelige vloerlijm voor pvc/vinyl.

“Styccobond F49 combineert de eigenschappen van een drukgevoelige lijm met een opmerkelijke verdraagzaamheid voor temperatuurschommelingen. Ideaal voor gebruik in ruimtes die onderhevig zijn aan wisselingen in temperatuur zoals grote raampartijen en serres. Het is sneldrogend en nu ook goedgekeurd voor het bevestigen van pvc/vinyl plinten, randen en diverse vloeraccessoires op verticale oppervlakken en muren”, aldus F. Ball.

Jonathan Goold, Export Business Manager bij F. Ball is tevreden: “Domotex biedt ons altijd een prachtige kans om de laatste productontwikkelingen bij een internationaal publiek onder de aandacht te brengen. Ook dit jaar was weer een groot succes voor F. Ball. We zijn erg blij met het aantal bezoekers aan de stand en het was geweldig om afgevaardigden uit de hele wereld te ontmoeten, waaronder een groot aantal bestaande klanten. Door de jaren heen zijn veel van onze zakenrelaties tijdens Domotex begonnen, dus voor ons is het uitermate belangrijk om deel te nemen. Veel dank aan iedereen die ons kwam opzoeken. We zien nu al weer uit naar de volgende Domotex!”