Philiep Caryn over de deelname van COREtec aan de vt wonenbeurs in Vijfhuizen: “We zijn heel benieuwd naar wat de VT Wonen & Designbeurs COREtec® Floors gaat brengen. De nieuwe locatie in Vijfhuizen oogt heel mooi en is makkelijk bereikbaar via openbaar vervoer en wagen. Ingrid Van Schooten en Anneke van Dijk en hun team hebben dit fantastisch geregeld, zoals altijd trouwens !”

Hij vervolgt: “De mensen van het marketing team van COREtec® hebben geweldig werk geleverd en de nieuwe stand van  COREtec® Floors biedt heelwat beleving en oogt heel mooi. Pamela, Rob en Henk van het COREtec® verkoopteam in Nederland en  de vertegenwooridgers van de Nederlandse COREtec® distributeurs INTR, Headlam en Dersimo zijn alvast heel enthousiast en gedreven en staan paraat om de consument en architect wegwijs te maken in het uitgebreide COREtec® vloeren en toebehoren assortiment. Vandaag dinsdag heeft COREtec alvast een vliegende start genomen op de VT Wonen & Designbeurs”

Voor wie het nog niet wist: COREtec® is een innovatieve, meerlaagse designvloer met klikprofiel dat de wereld aan jouw voeten legt. COREtec® onderscheidt zich op de markt door de brede selectie van authentieke en natuurlijke decoren, de unieke samenstelling van de speciale kernen, de opmerkelijke eigenschappen en het uitzonderlijk comfort. Het uitgebreide aanbod bestaat inmiddels uit meer dan 230 decoren, beschikbaar in verschillende formaten en breed kleurenpalet.

COREtec®-vloeren zijn verkrijgbaar in 3 waterdichte kwaliteiten, met een slijtvaste toplaag en een geïntegreerde kurkonderlaag. Daarbovenop zijn de vloeren in deze collectie extreem stabiel en slijtvast, waardoor de enthousiaste levensstijl van zowel kinderen als huisdieren geen enkel probleem vormt. Alle COREtec®-vloeren kunnen op bestaande vloeren geïnstalleerd worden en zijn dermate geschikt voor renovatieprojecten. Door het geïntegreerde kliksysteem waar geen lijm, spijkers of cement aan te pas komen, kan de vloer namelijk eenvoudig en snel geplaatst worden

Al deze technische verfijningen maken van COREtec® één van de mooiste, duurzaamste en gemakkelijk te onderhouden vloeren op de markt. Alle vloeren kunnen bovendien met bijpassende plinten en profielen afgewerkt worden. Dankzij de speciale onderhoudskit zijn de vloeren gemakkelijk te onderhouden.