James introduceert een metalen vloerdisplay voorzien van interactiviteit dankzij de integratie van een Apple iPad. Het gehele basis assortiment wordt op flexibele wijze aan twee zijden gepresenteerd, dankzij haar draaibare pilaren. Hierdoor is het display ook eenvoudig op of in een hoek te zetten, indien gewenst.

De op een iPad aangepaste, bekende James services zijn zo direct op het display te raadplegen. “Alles wat u nodig heeft voor onderhoud en vlekverwijdering van tapijt, meubelstof, laminaat, vinyl, PVC en vele andere materialen. Maar dan vereenvoudigd!”, aldus het immer creatieve bedrijf uit Grubbenvorst.

Het vloerdisplay is gemaakt van metaal om jarenlang mee te kunnen gaan. Producten worden gepresenteerd op schappen, die aan twee pilaren hangen. Flexibiliteit is gegarandeerd, doordat de pilaren los van elkaar in praktisch elke gewenste hoek gezet kunnen worden. Standaard worden aan de linkerzijde de tapijt & meubelstof producten gepresenteerd, aan de rechterzijde de harde vloeren producten.

Het display is aan weerszijden volledig functioneel en is maximaal 112cm breed en 170cm hoog. Aan de voorzijde is een Apple iPad geïntegreerd voor interactiviteit met de klant, aan de achterzijde een flyerbak voor de Keuzehulp en James Vlekkenschijf, bijvoorbeeld. Dankzij de open opzet blokkeert het display het zicht in de winkel niet.

“De integratie van een Apple iPad geeft ons de mogelijkheid om dit display een echte “extra verkoper” te laten zijn. Bekijk een demonstratiefilm van een rode wijn vlek, neem een kijkje achter de schermen bij James hoe de kwaliteiten van vele fabrikanten getest worden in ons laboratorium, zoek een vlek op of vraag een onderhoudsadvies aan; allemaal heel snel en eenvoudig. Bovendien worden de juiste producten direct geadviseerd. De klant rekent vervolgens af bij de kassa en is op professionele wijze geholpen, zonder tussenkomst van een medewerk(st)er!”, zo meldt de fabrikant

“De iPad dient met wifi verbonden te zijn; voordeel is dat de informatie van uw display altijd volledig up-to-date is en alle nieuwe gegevens die wij publiceren ook direct beschikbaar zijn.” De iPad zelf wordt vergrendeld met speciale torx schroeven. “Het display wordt geleverd met de exacte inhoud zoals op de foto zichtbaar is, waardoor u alle James services en oplossingen volledig kunt gebruiken en adviseren. Bovendien wordt het display bij u geplaatst, gevuld én krijgt u direct een producttraining! Zodra bepaalde producten op zijn, kunt u die uiteraard eenvoudig bestellen zoals u gewend bent.”