Onder het motto “Your home. Your CASA.” de CLASSEN Groep heeft zijn nieuwe CASA laminaatcollectie voorgesteld. Bij de ontwikkeling lag de nadruk op de veelzijdige veerkracht van de vloerbedekking voor zorgeloos wonen in moderne huishoudens.

Gezinnen met kinderen, bijvoorbeeld, zullen blij zijn met het laminaat met de spanningsklassen 32 en 33, dat overigens ook in de commerciële sector wordt gebruikt. De vloerbedekking is namelijk bestand tegen zowel uitbundig spel en vallende bouwblokken als tegen verjaardagsfeestjes van kinderen met vriendjes en vriendinnetjes. Of het nu in de kinderkamer is of in het thuiskantoor – de slijtageklassen AC4 en 5 van CASA garanderen een lange levensduur van de vloerbedekking, zelfs bij frequent gebruik.

Dit wordt mogelijk gemaakt door CLASSEN’s bewezen LLT anti-kras technologie. De versterkte toplaag van de laminaatplanken is niet alleen bijzonder goed bestand tegen slijtage en microkrassen, ook de matte glansgraad van het oppervlak blijft vele jaren lang hetzelfde.

Het maakt niet uit of u thuis spettert, morst of doucht, dankzij de gepatenteerde Megaloc-aqua-protect technologie van CLASSEN zal het CASA laminaat niet lijden. De planken zijn waterbestendig, zelfs geschikt voor de badkamer en beschermd tegen het binnendringen van water bij de voegen. Gedurende een periode van 24 uur dringt er geen water door de afschuining van de randprofielen naar beneden, zodat het risico van opzwellen van de randen sterk wordt verminderd en ook de ondervloer van de vloer wordt beschermd. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over nat dweilen of thuiskomen met natte rubberlaarzen.

Dit wordt aangetoond door de uitstekende resultaten in de standaard testprocedure volgens NALFA (North American Laminate Flooring Association). Hiermee wordt getest hoe laminaatvloeren zich gedragen als ze 24 uur lang aan stilstaand water worden blootgesteld. Uit de resultaten blijkt dat CASA ruimschoots voldoet aan de NALFA-eis. De oppervlakken van het CASA laminaat vertonen in de tests ook een zwelgedrag van de best mogelijke klasse 1, wat betekent dat het CLASSEN product aanzienlijk beter presteert dan waterbestendige laminaatvloeren van concurrenten. Het Megaloc-aqua-protect profiel zorgt bovendien voor een snelle en eenvoudige plaatsing van de tegels.

Ga voor meer informatie over Megaloc-aqua-protect-technologie.

De CASA laminaatcollectie biedt echter niet alleen voordelen op een hoog technisch niveau. De vier collectielijnen Originale, Grande, Ultimo en Lounge inspireren met in totaal 28 authentieke houtdecors, die voor elke sfeer in de ruimte de juiste ondervloer creëren en ervoor zorgen dat u zich thuis gewoon zorgeloos kunt voelen. De schuine kanten van de voegen op het oppervlak zijn qua kleur afgestemd op het decorbeeld en zorgen zo voor een hoogwaardig voegenbeeld.

De feel-good decors van het CLASSEN Design Centre kunnen niet alleen met de ogen worden ervaren, maar ook met hand en voet worden gevoeld: Dankzij de gedetailleerde synchrone structuur van de oppervlakken kunt u de vezels van het houtdecor afzonderlijk voelen. Op deze manier brengt CASA de rustgevende ervaring van de natuur in uw eigen vier muren en profiteert u tegelijkertijd van de hoge veerkracht en kwaliteit van een vloerbedekking van CLASSEN.

Meer informatie over het assortiment van de CASA-collectie van CLASSEN vindt u hier.