De vloeren van Dickson® zijn geweven op basis van revolutionaire vezels. Ze combineren de gebruikskwaliteit en de weerstand van vinylvloeren met de esthetiek en de unieke textuur van textielvloeren.

Het lijkt op textiel, maar dan zonder de nadelen ervan: het heeft een hoge weerstand, is comfortabel en gemakkelijk te onderhouden. De weefselstructuur van geweven vinyl geeft het oppervlak veel karakter en zorgt voor een natuurlijk spel met het licht. Afhankelijk van de vorm, de kleur en de werktekening krijgt de vloer diepe of subtielere kleurnuances, naar gelang van het perspectief en de lichtintensiteit.

Van kantoor tot hotels tot woningen, elke ruimte is uniek en dat geldt ook voor ontwerpkeuzes. Dickson® geweven vloeren bieden talloze en unieke mogelijkheden die passen binnen elk project. Bevrijd jezelf van standaard lay-outs of vul ze aan door te mixen met vormen of verschillende reflecties. De vloeren van Dickson® kunnen op oneindig veel verschillende manieren worden gelegd, want op bestelling zijn ze verkrijgbaar in verschillende vormen.

Het Classic tapijtengamma van Dickson biedt met zijn 9 vormen de perfecte aankleding voor interieurprojecten in hotelkamers, lobby’s, restaurantterrassen, winkels en balkons. Deze geweven tapijten op basis van revolutionaire vinylvezels zijn technische hoogstandjes, voorzien van een anti-slip onderlaag en uitzonderlijk slijtvast.
Deze collectie brengt een decoratief element in elk interieur en in elke buitenruimte. Met het nieuwe gamma ‘In&Out’-tapijten verdwijnen de grenzen tussen binnen en buiten!

ME-Floors is de exclusieve verkoper van Dickson® geweven vloerbedekking in Nederland.