Voor elk wat wils, een verscheidenheid aan legmethodes, een groot aantal natuurlijke houtlooks en een vleugje extravagantie zijn het succesrecept van de exclusieve designvloeren555 Wooden Styles van JOKA, je raakt gegarandeerd niet uitgekeken.

Of het nu gaat om kubus-, visgraat-, landhuisdelen- of scheepsdekvloeren, om te plakken of clicken: de hoogwaardige vloerbedekkingen in de nieuwe collectie bieden talloze mogelijkheden voor interieurinrichting. De 8 authentieke eiken decors in twee speciale formaten vormen een aanvulling op het uitgebreide assortiment designvloeren555 van Jordan Nederland BV, – één van de toonaangevende leveranciers van parket-, design- en tapijtvloeren, evenals behang, zonwering en interieurstoffen in Midden-Europa.

 

Als tegenhanger van JOKA’s designvloerencollectie555 Mineral Styles, die zich uitsluitend richt op natuursteenlook, richten de Wooden Styles zich op natuurlijke houtdecors met synchrone reliëfstructuren. Van lichte nuances, die lichtheid uitstralen, tot warme karameltinten en donkere kleuren die een rustieke gezelligheid creëren: de vloerbedekkingen zijn veelzijdig en kunnen worden aangepast aan individuele ruimteconcepten in woon- en projectruimten. Verschillende formaten, die ook met elkaar gecombineerd kunnen worden, zorgen voor spannende legvariaties. Bijpassende accentstroken in bijvoorbeeld beige, bruin, zwart, wit of zilver en bijpassende plinten geven de vloerbedekkingen net dat beetje extra.

Met hun over het algemeen lage installatiehoogte kunnen de designvloeren555, die verkrijgbaar zijn in een plak- of clickversie, flexibel worden geïnstalleerd in nieuwe gebouwen of bestaande panden. Tegelijkertijd zijn hun positieve eigenschappen overtuigend: onderhoudsvriendelijk, warm onder de voeten en duurzaam vormen Wooden Styles een solide basis voor winkels, hotels, restaurants, kantoren, praktijken of andere commerciële ruimtes. Zelfs de alledaagse belastingen in onder andere de keuken, hal, eetkamer en slaapkamer kan de extra robuuste oppervlakken van JOKA designvloeren555 niet beschadigen. Dankzij hun hoge vochtbeschermingsniveau zijn deze flexibele allrounders zelfs ideaal voor de badkamer of andere ruimtes waar vaak water opspat.

Het aangename loop- en stacomfort draagt met de warme vloerbedekking ook bij aan het gevoel van welzijn onder de voeten. Zoals alle designvloeren in de 555-collectie zijn Wooden Styles ftalaatvrij. Internationale kwaliteitskeurmerken zoals het “Eurofins Indoor Air Comfort Gold” label – de meest erkende certificatienorm voor binnenluchtkwaliteit – waarmee JOKA vloerbedekkingen zijn bekroond, bevestigen hun gezonde wooneigenschappen.

Verschillende formaten, variabele legverbanden: de nieuwe designvloeren555 Wooden Styles van JOKA zijn ideaal als basis voor renovatie- en nieuwbouwprojecten. Met hun slijtlaag van 0,55 mm kunnen de extra grote planken in het formaat 22,86 x 152,4 cm snel en schoon in privé- of commerciële ruimtes worden gelegd.

De collectie omvat 8 houtdecoren met synchroon reliëf, die verkrijgbaar zijn in een 2,5 mm plakversie en een 7,0 mm clickversie. 6 decoren hieronder zijn ook verkrijgbaar in klein formaat 15,24 x 76,2 cm. Ze kunnen in het bijzonder in kubusverband, visgraat, scheepdeksvloer of landhuisdelen worden gelegd en hebben met 16 verschillende planken per decor een bijzonder hoge mate van authenticiteit.

De oppervlaktedecors kunnen op verschillende manieren met elkaar worden gecombineerd. Hun meerlaagse structuur helpt om Wooden Styles extra robuust te maken: de extreem sterke kern (Rigid Core) van de clickversie, die bestaat uit een mengsel van PVC en minerale vulstoffen zoals kalk (SPC: Stone Polymere Composite), wordt aan beide zijden omhuld door PVC-dragers, wat zorgt voor nog meer stabiliteit. De vloeren in de clickversie zijn ook uiterst bestendig dankzij het gepatenteerde Fall-Down vergrendelingssysteem 5 Gi.

De hoge mate van vochtbescherming (Aqua Protection) is ook één van de voordelen van de slipvaste vloerbedekking, die optimaal kan worden gecombineerd met vloerverwarming. De stootvaste oppervlakken, die indruk maken met hun synchrone reliëfstructuren, zijn ook gemakkelijk schoon te maken.

De designvloeren555 Wooden Styles, met geïntegreerde contactgeluidisolatie in de clickversie van 7 mm, verminderen het geluid en dragen bij aan een aangenaam ruimteklimaat. Omdat ze voldoen aan de gebruiksklassen 23, 33 en 42, zijn de nieuwe JOKA vloerbedekkingen ideaal voor privé-, commercieel- en zelfs industrieel gebruik.

www.joka.de