Material Xperience is hét toonaangevende evenement voor creatieve professionals gericht op materiaalinnovatie. Van 13 tot en met 15 maart 2018 zal Material Xperience weer plaatsvinden in Ahoy Rotterdam. Op stand I45 zullen mFLOR en T&M een inspirerende nieuwe ontwikkeling tonen: de mFLOR Authentic Lake collectie.

“De mFLOR Authentic collecties zijn al jarenlang bestsellers en onderscheiden mFLOR als innovatief merk op PVC-vloeren gebied. Door de speciale productietechniek zijn Authentic Oak en Authentic Plank voorzien van een bijzondere in register embossed toplaag. Met deze ‘Natural Touch’ aanpak volgt de structuur in de toplaag precies het design, zodat deze collecties de look and feel hebben van echt hout”, aldus mFLOR. Op de foto ziet u een voorbeeld van de visgraat Parva van het merk.

In de nieuwe Authentic Lake combineert mFLOR deze techniek met een afmeting van 150 cm lengte. “Meer en meer zien we de populariteit van grotere afmetingen op de vloer toenemen, zowel in consumenten- als in diverse projecttoepassingen. De combinatie van in register embossed toplaag en lange vloerdelen geeft een ruimtelijke en natuurlijke uitstraling aan elke toepassing”, zo stelt mFLOR. “Graag tot ziens op stand I45!”

Voor meer informatie zie www.materialxperience.nl, www.mflor.com of www.textilesandmore.eu.