“De voorbije week werden we met veel enthousiasme ontvangen op het nieuwe hoofdkwartier van USFloors – COREtec® te Kruisem in België. Na een bewogen Corona-jaar deed het goed op bezoek te gaan met ons ganse sales-team om de nieuwe infra te bewonderen van één van onze belangrijkste partners”, aldus Hans Declerq van distributeur YEPP.

Hij vervolgt: “De nieuwe ruime showroom, annex kantoren, pers- en ontvangstruimte zijn werkelijk een pareltje voor het oog. Een upgrade van niveau ! Ze geven een duidelijk beeld van de verschillende merken , producten en presentatie mogelijkheden. Overal in het ganse gebouw werden uiteraard alle vloeren geplaatst bestaande uit de verschillende COREtec®-vloeren. Vooral de COREtec® STONE CERATOUCH tegels oogsten véél bijval met uitspraken van magnifiek tot niet te onderscheiden van echte tegels”.

“Na een heel interessante uiteenzetting door Dhr. Nicolas Cnudde (Sales-manager Benelux – USFloors) over het vernieuwde programma COREtec® ESSENTIALS  waarbij het nieuwe concept van COREtec® multiplank – in verschillende lengtes en breedtes met v-groef op de lange zijde- toch wel zeer dicht het echte parket benadert. Indrukwekkend en vooral erg motiverend om dit aan onze dealers voor te stellen .”

Hans Declercq is de Sales-marketing manager van YEPP en gaat verder : “Met dit bezoek aan het nieuwe HQ van US FLOORS , beginnen we quasi symbolisch aan een volgende etappe in ons succesvolle COREtec®- verhaal , waarbij we onze partners en de markt zullen blijven verbazen met nieuwe innoverende vloeren en nog meer ondersteuning voor onze dealers  met tal van marketingmogelijkheden. Ik wens toch ook te benadrukken , dat in deze tijden van sterk wijzigende prijzen en onzekere beschikbare producten, Coretec een stabiele rots in de branding blijft ! – onze partners zullen dit op hun beurt weten te apprecïeren . “