Na een carrière van 19 jaar bij Houtindustrie Schijndel BV / Chapel Parket, kondigt Mimmo Lo Piccolo zijn vertrek aan wegens het faillissement van het bedrijf. Zijn afscheid markeert echter ook een nieuw begin.

“Bij deze wil ik aangeven dat ik na 19 jaar met heel veel plezier en passie gewerkt te hebben bij Houtindustrie Schijndel BV / Chapel Parket door het faillissement tijd is gekomen om afscheid te nemen,” verklaarde Lo Piccolo. “Ik heb een fijne tijd gehad en wil iedereen bedanken voor de samenwerking en de mooie jaren bij Houtindustrie Schijndel BV / Chapel Parket.”

De toekomst ziet er rooskleurig uit voor de ervaren professional. Vanaf 1 juni 2024 treedt Mimmo Lo Piccolo in dienst als Account Manager bij Heywood Vloeren BV te Oss. Met veel enthousiasme kijkt hij uit naar deze nieuwe stap in zijn carrière. “Vandaag kan ik melden dat ik per 1 juni 2024, als Account Manager in dienst treed bij Heywood Vloeren BV te Oss. Ik heb er ontzettend veel zin in om te starten en mijn energie en passie voor houten vloeren bij hen voort te zetten.”

Lo Piccolo bedankt al zijn relaties voor de mooie jaren en projecten en wenst hen veel succes. “Mogelijk gaan we elkaar nog zien,” voegde hij eraan toe, afsluitend met een positieve noot en hoop op toekomstige samenwerkingen.

Met deze overgang wordt een nieuw hoofdstuk geopend, waarbij de ervaring en toewijding van Mimmo Lo Piccolo voor houten vloeren een nieuwe weg inslaat bij Heywood Vloeren BV.