mFLOR kijkt naar eigen zeggen terug op een succesvol Domotex 2019. In vier dagen tijd ontving mFLOR bestaande en nieuwe klanten in het naastgelegen Radisson Blu hotel en presenteerde met trots de twee nieuwe Glue Down collecties. Zowel de unieke 25-05 Abstract collectie als de natuurlijk ogende eiken 20-03 Reservoir Oak collectie ontvingen vele positieve reacties.

“Vooral de Abstract collectie trok veel bekijks door het bijzondere vintage cross-over design, wat de vloer een zachte, textielachtige uitstraling geeft. De Abstract collectie is verkrijgbaar in 6 aansprekende kleuren met het tegelformaat van 91,44 x 45,72 cm. De tegels zijn 2,5 mm dik en voorzien van een 0,55 mm dikke slijtlaag waardoor de vloer geschikt is voor zwaar projectmatig gebruik.”

“De Reservoir Oak collectie, met stroken van 121,92 x 22,86 cm, geeft de vloer een natuurlijke uitstraling en is ook verkrijgbaar in 6 aantrekkelijke kleuren. De stroken zijn 2,0 mm dik en voorzien van een 0,30 mm dikke slijtlaag waardoor de vloer geschikt is voor zwaar huishoudelijk en licht projectmatig gebruik”, aldus mFLOR.

Naast de twee nieuwe collecties deed mFLOR ook een vooraankondiging voor haar Rigid Board merk Solcora®. Een nieuwe tegel collectie met een steen uitstraling, gebaseerd mFLOR’s populaire Nuance collectie waarover in een eerder nummer van Vloeren Business Magazine melding werd gemaakt.

“Voor de Solcora Nuance collectie zijn de 6 beste kleuren van de mFLOR Glue Down Nuance collectie geselecteerd. De tegels zijn verkrijgbaar in de populaire rechthoekige afmeting van 90,7 x 45 cm, zijn 4,5 mm dik en hebben een slijtlaag van 0,55 mm waardoor het product geschikt is voor zwaar projectmatig gebruik.” De Solcora Nuance collectie wordt in april verwacht.

mFLOR vervolgt: “Naast een prachtige uitstraling zijn alle vloeren van mFLOR en Solcora onderhoudsvriendelijk, zeer geschikt voor vloerverwarming en – koeling, slijtvast en krasbestendig en bieden de vloeren een aangenaam loopgeluid. Door de ultra lage emissie van vluchtige organische stoffen is de vloer bovendien bijzonder gunstig voor de gezondheid.”

Benieuwd naar de totale mFLOR collectie? Bekijk dan de verschillende collecties op de website.