Festool heeft zijn nieuwe accu-oscillerende machine met het innovatieve gereedschapsopnamesysteem StarlockMax uitgerust. Met het slimme snelspansysteem kan gereedschap snel worden gewisseld. In slechts enkele seconden wordt het zaagblad vervangen. Het gepatenteerde gereedschapsopnamesysteem past op alle Starlock-accessoires van Starlock, StarlockPlus en StarlockMax.

Door het anti-vibratiesysteem zijn de behuizing en motor volledig ontkoppeld. Op die manier zorgen trillings- en geluiddemping voor comfortabel werken. De krachtige, koolborstelloze EC-TEC-motor met traploze toerentalinstelling maakt een grote oscillatiehoek van 2° naar links en 2° naar rechts mogelijk en zorgt zodoende voor een snelle voortgang van het werk. In combinatie met de krachtige en duurzame 18 Volt Li-Ion Compact-accu’s biedt de accu-oscillerende machine volledige bewegingsvrijheid zonder kabel – ook bij de zwaarste toepassingen.

“Door de veelzijdige systeemaccessoires is de VECTURO dé perfecte allrounder en kan de gebruiker veilig, comfortabel en tegelijkertijd nauwkeurig werken. Dankzij de nieuwe afzuigadapter is stofvrij zagen en vrij zicht op het werkstuk mogelijk. Het haakse hulpstuk met geïntegreerde dieptestop en afzuigadapter maakt exact aanzetten op de markering, zonder verschuiven mogelijk”, aldus Festool.

De fabrikant vervolgt: “Uiteraard is de nieuwe VECTURO OSC 18 voorzien van Garantie all-inclusive na registratie via www.festool.nl/service. Hiermee bent u 36 maanden lang beschermd tegen ALLE reparatiekosten. Zelfs in geval van diefstal denkt Festool met u mee door u te beschermen tegen hoge kosten.”

De nieuwe VECTURO OSC 18 is vanaf april 2019 leverbaar bij de Festool dealer. Meer informatie is te vinden op: www.festool.nl