PPC meldt vanuit Wijk bij Duurstede: “We zijn trots om je voor te stellen aan Otium at Home, ons innovatieve nieuwe merk dat staat voor
het creëren van hoogwaardige interieuroplossingen die verder gaan dan alleen uiterlijke kenmerken en functionaliteit! Nu direct uit voorraad leverbaar een compleet nieuwe laminaat & entreematten collectie. In januari volgt een nieuwe lijn PVC-vloeren en more to come!”

“Met Otium at Home is onze missie niet alleen het creëren van hoogwaardige, luxe laminaaten PVC-vloeren en entreematten, maar deze ook betaalbaar te maken voor iedereen. Richting de toekomst hebben wij als visie interieuroplossingen te ontwikkelen die naadloos op elkaar aansluiten en bijdragen aan een comfortabel en gastvrij thuis. Stijlvol en innovatief: de unieke laminaatseries van Otium at Home.”

“Maak kennis met de unieke en stijlvolle laminaatseries van Otium at Home: Amber, Spice, Emerald, Ritual, Everest, Dahlia, en Silk. De series Dahlia en Silk zijn zelfs 100% waterbestendig, waardoor ze een perfecte keuze zijn voor elke ruimte in huis. Alle series blinken uit in natuurgetrouwheid met voelbare hout- of steenstructuren, zijn uiterst krasbestendig en zeer onderhoudsvriendelijk. Bovendien zijn ze ideaal voor ruimtes met vloerverwarming en -koeling en dankzij de Uniclick verbinding is installatie een koud kunstje. Met Otium at Home breng je stijl, comfort en kwaliteit moeiteloos samen.”

“Ervaar de elegantie en realisme met de PVC vloeren van Otium at Home! Onze Dryback en SPC Rigid series bieden natuurgetrouwe en tastbare hout- of steenstructuren en een ultramatte uitstraling. Kies uit 14 unieke houtdecors, in zowel plank als visgraat, en 4 tegel
decoren, en profiteer van de directe beschikbaarheid in zowel klik als plak varianten. Deze krasbestendige en onderhoudsvriendelijke vloeren, ideaal voor vloerverwarming en -koeling, combineren schoonheid met gebruiksgemak en zijn direct uit voorraad leverbaar!”

“De entreematten van Otium at Home zijn de perfecte combinatie van functionaliteit en stijl! Geoptimaliseerd voor zowel vuil- als vochtopname, bieden onze matten in vier collecties – Functioneel, Extreem, Praktisch, en Effectief – een scala aan kleuropties en zijn ze een ideale en stijlvolle aanvulling op onze prachtige vloeren. Duurzaam en elegant, deze matten zijn een slimme keuze om je vloeren te beschermen en je entree een verfijnde uitstraling te geven.”

“Bij Otium at Home begrijpen we hoe belangrijk het is om onze producten op de juiste manier te presenteren. Daarom hebben we diverse stijlvolle showroom displays ontwikkeld. De hoogwaardige displays zijn voorzien van handzame borden en kunnen worden uitgebreid
met luxe achterwanden met sfeervolle Ledverlichting, zodat de producten écht opvallen. Zo komen de unieke vloeren en entreematten van Otium at Home optimaal tot hun recht.”

“Wij geloven dat elk stukje teruggegeven aan de natuur een stap is in de richting van een duurzamere toekomst. Voor elk verkocht aantal vierkante meters van onze Otium at Home laminaat-/ of PVC, planten we bomen via de organisatie Trees for All.”

www.otiumathome.com