Tegels opnieuw uitgedacht – onder dit motto presenteert Parador zijn nieuwe laminaat- en Modular ONE-planken in het moderne grote tegelformaat. De productlancering omvat in totaal 19 vloeren in twaalf verschillende, eigentijdse decors. De vloeren zijn verkrijgbaar vanaf 1 november.

De grootformaat laminaat- en Modular ONE-planken van de Parador tegelcollectie 2019 zijn stil en warm voor de voeten, robuust en gemakkelijk te reinigen, geschikt voor vloerverwarmingssystemen en met een authentieke uitstraling, aldus de Duitse fabrikant. “Ze overtuigen met vele productvoordelen ten opzichte van traditionele stenen of keramische tegels.”

Modern beton, elegant graniet, puristisch ruwstaal en antiek hout in het populaire Shabby chic, dat volledig in lijn is met de huidige designtrends op het gebied van vloeren. “Een bijzonder hoogtepunt van de collectie zijn de vloeren met ragfijne ingewerkte ornamenten, die doen denken aan antieke tapijten. De grootformaat tegels met afgeschuinde langs- en kopse kanten zorgen voor een legpatroon met de charme van een echte tegelvloer. Dankzij de hoogste perfectie in druk en productie zijn vloeren gecreëerd die hun originelen op een trendbewuste manier interpreteren en overtuigen met de vele voordelen van een technisch volwassen premium product. Dankzij het beproefde klikmechanisme zijn de planken gemakkelijk te leggen en is de ruimte direct klaar voor gebruik. De lage bouwhoogte en de zwevende plaatsing maken de grote tegels tot een ideale renovatieoplossing.”

Parador vervolgt: “De nieuwe grote laminaattegels van Parador overtuigen door hun veelzijdigheid en geschiktheid voor dagelijks gebruik: ze zijn eenvoudig te stofzuigen en af te vegen en zijn dankzij de Aqua-Proof-kernplaat ook geschikt voor gebruik in vochtige ruimtes. Bovendien is Parador laminaat robuust en bestand tegen krassen, stoten en schuren.” 

“Zoals reeds het geval is met de innovatieve elastische vloerbedekking Modular ONE, fascineert ook de nieuwe tegelcollectie door haar authentieke look en feel. Bovendien is Modular ONE niet alleen duurzaam en onderhoudsvriendelijk, maar dankzij zijn geschiktheid voor gebruik in vochtige ruimtes en hoge maatvastheid kan het bovendien in elke ruimte worden gebruikt – ook in badkamers en serres. Dankzij de geïntegreerde akoestische tegenlaag en het elastische oppervlak is de vloer bovendien bijzonder stil en aangenaam warm voor de voeten.” Modular ONE is PVC- en weekmakervrij, made in Germany en voldoet aan de hoogste eisen voor gezond leven. Hiervoor kreeg de elastische vloerbedekking het Blue Angel-milieulabel toegewezen.

De grote laminaat- en Modular ONE-tegels zullen dus vanaf 1 november 2019 verkrijgbaar zijn.