Lisa Klaassen geeft namens PPC antwoord op de vraag hoe de groothande uit Wijk bij Duurstede blijft functioneren onder de huidige omstandigheden.

“Wij draaien gewoon door, alle maatregelen van het RIVM in acht nemend. Het is pittig voor ons team, hier en daar toch wat zieken dus er wordt geschoven qua werkzaamheden tussen de afdeling. Gelukkig staan alle PPC-ers er positief in en heerst er wat dat betreft geen depressieve sfeer. We proberen gewoon te leveren zoals onze klanten dat van ons gewend zijn.”

“Onze inkoop krijgt te maken met fabrieken en leveranciers die sluiten, maar tot nu toe is onze voorraad nog goed op peil, wij weten natuurlijk niet hoe lang deze situatie duurt en wat de gevolgen voor onze voorraad dan zullen zijn.”

“Ik heb helaas geen glazen bol en vind in de toekomst kijken en voorspellingen doen lastig… we hebben voor onszelf wat scenario’s doorgerekend en besproken, met de nodige acties die we dan zouden moeten nemen, maar hopen vooral dat het zover niet zal hoeven komen en we toch door ‘mogen’ en kunnen draaien zoals we dat nu doen.”