Vanaf september 2019 is PPC (Plinten en Profielen Centrale) exclusieve distributeur van Sense PVC vloeren in Nederland en België. Lisa Klaassen: “Een mooie aanvulling op ons zeer brede assortiment vloeren, hiermee zijn we echt dé totaalleverancier voor alle vloerenspecialisten!”

“Sense PVC vloeren biedt hoogwaardige comfortabele vloeren met de uitstraling van echt hout of natuursteen. Betrouwbaar, geluiddempend, watervast, duurzaam en milieuvriendelijk. De kwaliteit van de afwerking, de natuurlijke uitstraling en de zuivere samenstelling zijn belangrijke pijlers van Sense. Dankzij de 5 verschillende legwijzen is er voor iedere toepassing een passende vloer. De 48 decoren zorgen voor aansluiting bij iedere woonstijl. Tegels en planken in verschillende formaten en zelfs visgraat, Sense heeft het! Ook de mogelijkheid van visgraat en planken met hetzelfde decor in verschillende ruimtes spreekt de consument erg aan”, aldus de groothandel uit Wijk bij Duurstede.

De Sense SPC-click variant realiseert 10dB geluidsreductie zonder extra ondervloer. Dat betekent dat deze vloeren ook als geluidsreducerende oplossing verkocht kunnen worden in appartementen. Ook zijn de vloeren bijzonder geschikt voor vloerverwarming. Sense bevat geen weekmakers, is 100% watervast, hygiënisch en onderhoudsvriendelijk. De sterke toplaag is extra behandeld met een PUR-coating inclusief een antistatische en antibacteriële behandeling. De slipweerstand R10 is hoger dan de standaard.

PPC gaat alle Sense vloeren uit voorraad leveren. Dat betekent dat bestellingen de eerstvolgende vaste bezorgdag gratis worden bezorgd. Ook de 4-uurs garantie is op deze vloeren van toepassing: bij productiefouten wordt binnen 4 uur vervangend materiaal op de werkvloer geleverd. Met de sample service maakt PPC het mogelijk de consument een staal van de vloer mee te geven.

Op de Interieur Collectie Dagen vertelt PPC graag alles over Sense. Bezoek de stand, Sense heeft standnummer 712 en de PPC  stand is als vanouds tegenover het NKP! Geen tijd voor de InCoDa? Bel de vertegenwoordiger of onze binnendienst: 0343 432 321 voor meer informatie!