Evenals voorgaande jaren is Intercombi BV weer present tijdens de komende jaarbeurs voor vakspecialisten te Gorinchem. De editie 2018 heeft Intercombi vele complimenten opgeleverd voor de onderscheidende en aantrekkelijke stand die in samenwerking met Lamett gerealiseerd werd.

Hierdoor was de uitdaging voor de 2019 editie natuurlijk des te zwaarder: om op zijn minst de uitstraling en sfeer, zoals Inrecombi en Lamett dit over willen brengen, te evenaren. “Daarin zijn we geslaagd we durven zelfs te stellen dat dankzij het nieuwe marketing campagne beeld de 2018 editie ruimschoots overtroffen wordt. Het gehele campagne beeld is in zowel presentatie als ook in folder, website en sfeerbeleving geheel doorgevoerd met natuurlijke uitstraling als basis. Intercombi en Lamett zijn dan ook trots op het positieve effect dat er de afgelopen maanden al is bereikt en nu verder doorgevoerd is in de gehele presentatie”, aldus Intercombi.

Tijdens de komende editie worden ook diverse nieuwe collecties getoond die eigenlijk pas voor 2020 op de planning staan. Het is Intercombi echter gelukt om als belangrijke partner van Lamett als eerste in Europa deze nieuwe collecties te mogen tonen. “Evenals voorgaande jaren wederom onderscheidende produkten van hoge kwaliteit met aantrekkelijke prijsstelling. De veelgevraagde nieuwe farm visgraat collectie en Parquet vinyl visgraat collectie zullen, naast de uiterst bijzondere Carcassonne collectie, houten vloeren volledig in eigen beheer geproduceerd, de speerpunten zijn. We willen niet alles willen tonen van hetgeen al bekend is bij onze bestaande afnemers maar juist verrassen met nieuwe items zowel voor nieuw geinteresserden als bestaande  klanten”, zo stelt de groothandel uit Kaatsheuvel. Op de rendering een impressie van de stand tijdens de beurs (15-17 september in de Evenementenhal in Gorinchem).

Intercombi en Lamett ontvangen u daarom graag op standnummer 812 “zodat ook u met eigen ogen kunt zien dat vooruitstrevendheid beloond wordt. Aantrekkelijk nieuwe mogelijkheden op zowel presentatie als ook marketing worden aan u voorgesteld.”