Al maandenlang worden we geconfronteerd met continue prijsverhogingen en berichten over hoge inflatie, net nadat we de afgelopen jaren wereldwijd stijgingen hebben gezien van (container-) transportkosten. Al met al geen prettig vooruitzicht wanneer je je woning wilt gaan verbouwen en een nieuwe vloer moet uitkiezen.

mFLOR gooit het over een andere boeg en komt met goed nieuws. In plaats van verhogen heeft mFLOR in overleg met de groothandels ervoor gekozen om per 1 september de prijzen van alle mFLOR dryback PVC vloeren te verlagen.

Maand na maand zien we het consumentenvertrouwen afnemen als gevolg van de inflatie en andere berichtgeving in de media. Nu de internationale transportkosten aanzienlijk zijn gedaald, willen mFLOR en de groothandels een belangrijk signaal afgeven naar de markt: Wij hebben vertrouwen in de toekomst en met deze prijsverlaging willen we de verkoop van PVC vloeren dit najaar nog een extra boost geven.

De prijsverlaging gaat in op 1 september 2022 en geldt voor de consumentenadviesprijzen en de inkoopprijzen bij de groothandels. Vraag naar de actuele adviesprijzen en inkoopprijzen bij de mFLOR groothandels INTR of Koninklijke Peitsman.