Van 22 tot en met 25 mei 2023 staat Vlaanderen in het teken van de Flanders Flooring Days. Gedurende vier dagen zullen 10 toonaangevende vloerenfabrikanten in een geconcentreerde straal van 25 kilometer zich presenteren aan de vakhandel op het gebied van vloeren.

 In een minimum aan tijd krijgt de bezoeker een maximum aan informatie. De vakman en -vrouw kan kennismaken met de vloerentrends in residentiële of commerciële sector en zich laten informeren over alle noviteiten op het gebied van vloeren. Zo zal Quick-Step onder andere nieuwe innovaties in de Alpha PVC collectie tonen. Maar er is ook gelegenheid om de bedrijven en mensen achter deze merken te leren kennen.

Een traditionele beurs toont slechts een selectie van wat elke fabrikant te bieden heeft. Hier ziet men alles wat vloerenfabrikanten ‘made in Flanders’ te bieden hebben.

Hoe werkt het?
Voor kleine groepen worden er meetings, talks, presentaties en workshops georganiseerd. Iedere deelnemende fabrikant presenteert zich en zorgt ervoor dat er voldoende tijd is voor dialoog en gesprekken.

Wil je kennismaken met de merken Quick-Step en Moduleo? Bezoek dan de showroom van Unilin in Wielsbeke.

  Registreer jouw bezoek  

Op de website van Flanders Flooring Days zie je welke fabrikanten nog meer deelnemen.

www.quick-step.nl

Adres:
Unilin showroom
Ooigemstraat 3
8710 Wielsbeke
België