Tijdens de vakbeurs InCoDa staat Quick-Step stil bij het feit dat ze dit jaar het jubileum vieren van 25 jaar actief sponsorschap van het professioneel wielerteam. Zowel het team van de wielerploeg als het Quick-Step team delen dezelfde filosofie: ontwerpen om te presteren. Ter ere van dit jubileum zal de Nederlandse wielrenner Fabio Jakobsen op maandagmiddag 25 september op de Quick-Step stand aanwezig zijn.

De Interieur Collectie Dagen vinden dit jaar plaats op zondag 24, maandag 25 en dinsdag 26 september in de Evenementenhal Gorinchem.

Verder presenteert Quick-Step de nieuwe PVC collectie: Alpha PVC. De vloeren uit de Alpha PVC collectie zijn niet alleen levensecht, maar ook waterdicht, stil én gemakkelijk te installeren dankzij onder meer een geïntegreerde, geluiddempende ondervloer. Ook lanceert men in deze collectie visgraatvloereninnovaties. Door een revolutionaire oppervlaktetechnologie wordt een realistische reliëfstructuur op elke plank gegarandeerd.  Verder is vanaf nu iedere Alpha PVC-plank of tegel uitgevoerd met een geïntegreerde ondervloer.

Bezoek Quick-Step op InCoDa, Stand D106

Meer informatie: www.quick-step.nl