Natte schoenen in de hal? Een kop thee over de keukenvloer? Kinderen die zich uitleven in bad? Geen stress, de designers van Quick-Step hebben een waterdichte innovatie ontwikkeld waardoor vocht geen kans meer krijgt. Hierdoor zijn de vloeren waterproof en hebben een lange levensduur.

Een nieuwe vloer geeft een facelift aan het interieur en is één van de beste investeringen om meerwaarde te creëren voor een woning, mits het om een kwalitatief hoogwaardige vloer gaat die waterbestendig is. Zowel de laminaat als PVC-vloeren uit de uitgebreide collectie van Quick-Step zijn waterdicht en bovendien geeft de fabrikant een garantie van 15 jaar op de waterdichtheid ervan.

De vloeren van Quick-Step zijn geschikt voor natte ruimtes zoals badkamer, keuken en hal. Zelfs wanneer je met water schoonmaakt, blijven de voegen egaal. De juiste afwerkingsaccessoires zorgen ervoor dat ook langs de randen en plinten geen water onder de vloer kan komen.

“De waterdichte technologie op onze vloeren is het resultaat van onze jarenlange pioniersrol en een combinatie van opeenvolgende innovaties,” vertelt Hoofd Designer Joyce van Waeleghem. “Als Belgische vloerenfabrikant waren wij de eerste om het Uniclic-systeem te ontwikkelen en wereldwijd te patenteren. Naast het feit dat onze vloeren hierdoor gemakkelijk te installeren zijn, heeft dit revolutionaire kliksysteem als grote voordeel dat de voegen tussen de planken volledig afgesloten worden van water en vuil.” Een andere, belangrijke innovatie is de HydroSeal-technologie, een soort beschermlaag om ook het vloeroppervlak – inclusief de voegen – af te sluiten voor water en te beschermen tegen vuil en bacteriën. Het resultaat van al die innovatie zijn vloeren die de tand des tijds doorstaan en hun schoonheid vele jaren behouden.

www.quick-step.nl