RIGO Verffabriek brengt vanaf 29 april een compleet vernieuwd ROYL assortiment. Niet alleen hebben de verpakkingen een nieuw uiterlijk gekregen, zo zijn ook bestaande producten slimmer verpakt en nieuwe producten toegevoegd en gaat een groot deel van de Aquamarijn olie producten voortaan verder onder de naam ROYL. De assortimenten van Aquamarijn en ROYL zijn samengevoegd tot één overzichtelijk geheel. Zo gaat de vertrouwde Corcol verder als ROYL OIL 1K. En de Clien-R Clien-S en Clien-Z verder als ROYL Milde Reiniger, ROYL Intensief Reiniger en ROYL Vloerzeep.

Het systeem met los aankleurbare basisproducten blijft. De losse KLEURPIGMENTEN komen in een nieuwe knijpverpakking, zodat ze eenvoudiger toe te voegen zijn aan de verschillende basissen. Voor het maken van stalen en proefvlakken is er een 45 ml verpakking KLEURMONSTER ontwikkeld. En helemaal nieuw in het assortiment zijn halve liters ROYL OIL-2K ready-mixed in de tien meest populaire ROYL kleuren. Nieuw onder ROYL zijn REACTIEVE BEITSEN die een verouderingseffect creëren op het hout en vervolgens worden afgewerkt met een ROYL olie naar keuze.

RIGO Verffabriek ontwikkelde ook twee nieuwe onderhoudsproducten. Een WATERGEDRAGEN ONDERHOUDSOLIE die een ultramatte uitstraling heeft en het hout niet aankleurt, en een professioneel PROJECT ONDERHOUD 2K voor zeer intensief belastte projectvloeren. Met de nieuwe vormgeving van dit assortiment heeft RIGO Verffabriek weer een stap gezet in de gehele overschakeling van al haar producten naar het RIGO Verffabriek-merk. Binnen het vloerenassortiment heeft ROYL nu een herkenbare uniforme uitstraling met de STEP en SKYLT lakken.