Midden augustus is Thomas Verschatse gestart als Sales manager Belux bij distributeur en parketproducent Lamett Europe. Daar zal hij het sales team België versterken en samen met Elewout Decock en Isabel Slambrouck de positie van Lamett verder verstevigen.

Thomas Verschatse heeft reeds een succesvol traject in de vloerensector afgelegd: in januari van dit jaar verliet hij na meer dan 20 jaar de Unilin-groep (onder andere Quick-Step) als Country manager.  Na een korte passage bij US Floors (Coretec) gaat hij nu als Sales manager Benelux bij Lamett Europe aan de slag.

Thomas Verschatse voelt zich alvast thuis bij Lamett: “Bij Lamett vind ik een firma terug met hoge ambities.  De firma staat voor enkele belangrijke waarden zoals respect en communicatie.  Verdere belangrijke eigenschappen om de groei uit te bouwen zijn ook zeker aanwezig namelijk kwaliteit, service en vernieuwing.  Ik bedank alvast de collega’s voor het warme welkom en zie uit naar de verdere samenwerking.”

Pieter-Jan Dendooven, Commercieel directeur bij Lamett Europe, beaamt dat het gevoel meteen goed zat: “We hebben snel een positieve klik gevonden. Zowel qua persoon als door zijn sales en sector kennis past Thomas perfect in ons team. We vertrekken vanuit een eenvoudige structuur waarin Thomas met zijn brede ervaring een zeer belangrijke schakel vormt.” Op de foto van links naar rechts Isabel Slambrouck, Thomas Verschatse, Pieter-Jan Dendooven en Elewout Decock.