Per 1 juli vervult Thomas Viellevoye de functie van Teamleider Verkoop Buitendienst binnen RIGO Verffabriek. In deze functie geeft Thomas leiding aan de technisch adviseurs en de vertegenwoordigers, zowel voor vloer als verf. Daarnaast zal hij aanspreekpunt blijven voor klanten van onze vloerproducten in het zuiden van Nederland en het noordelijk deel van België.

“We kijken er naar uit om met dit krachtige buitendienst team groothandels, parketteurs, schilders, interieurbouwers en eigenaren van monumenten nog beter van dienst te kunnen zijn en kennis te laten maken met onze prachtige producten”, aldus de fabrikant uit IJmuiden.

“Door heel Nederland en België is ons buitendienstteam inmiddels goed vertegenwoordigd. Op ons kaartje kun je zien wie bereikbaar is voor welk gebied. Lekker overzichtelijk! Heb je een vraag over ons assortiment of wil je technisch advies? Schroom niet om de vertegenwoordiger uit jouw gebied te bellen. Ze staan je graag te woord om samen te zorgen voor meesterwerken!”