THOMSIT behoort al meer dan 75 jaar tot de bekendste merken op het gebied van vloertechniek. THOMSIT biedt innovatieve en professionele oplossingen voor het leggen van vloeren. Ontdek nu het merk THOMSIT en ervaar het gebruiksgemak en een perfect & duurzaam eindresultaat; een kwalitatief hoogwaardige vloer. Meer informatie op www.thomsit.nl.

“Het THOMSIT team heet u graag van harte welkom op onze stand met nummer F 115 tijdens de Interieur Collectie Dagen van 24 t/m 26 september 2023. Op de InCoDa zullen wij onze renovatiesystemen en onze parketlijmen met VISKO-FLEX-technologie presenteren.”

THOMSIT startte vorig jaar met de jaarcampagne Renovatiesystemen, waarbij de vakman centraal staat. Het doel van THOMSIT is om de werkzaamheden op de bouwplaats zo eenvoudig mogelijk te maken. Met de THOMSIT-renovatiesystemen is de vakman op de bouwplaats dankzij speciaal op elkaar afgestemde producten optimaal uitgerust om ook veeleisende renovatiegevallen eenvoudig, efficiënt en succesvol aan te pakken.

“Bij renovaties is de tijd vaak krap, en daarom zijn snelle en ongecompliceerde oplossingen op de bouwplaats bijzonder gewild. Op de Interieur Collectie Dagen presenteren we 5 verschillende renovatieystemen.”

De SMP-parketlijmen THOMSIT P 670 ELAST, THOMSIT P 680 ELAST STRONG en THOMSIT P 690 STRONG zijn gebaseerd op de nieuwe VISKO-FLEX technologie en hebben een fundamenteel verbeterde receptuur. Hierdoor zijn ze bijzonder goed verstrijkbaar, vloeien ze niet uit nadat ze met de lijmkam zijn aangebracht en hechten ze uitstekend. Met de drie SMP-parketlijmen kunnen alle soorten parket worden verlijmd. De THOMSIT parketlijmen zijn emissiearm en zodoende zeer milieuvriendelijk. Ze zijn geclassificeerd met het EMICODE EC1 Plus keurmerk, THOMSIT P 690 STRONG bovendien nog met het Duitse milieulabel Blauer Engel, en voldoen dus aan de hoogste eisen op het gebied van de luchtkwaliteit in binnenruimtes.

“Voor meer informatie over onze renovatiesystemen, VISKO-FLEX parketlijmen of andere THOMSIT producten en diensten, heten we u graag van harte welkom op onze stand (nr. F 115) tijdens de Interieur Collectie Dagen!”