Voor vullen, aansmeren en uitvlakken. Het nieuwe renovatie-egaliseermiddel RS 100 van THOMSIT is een razendsnel, stabiel egaliseermiddel dat op verschillende manieren kan worden gebruikt. Het product kan worden aangebracht zonder de minst zichtbare aanzetten. Vakmensen doen hun voordeel met de ongecompliceerde verwerking ongeacht de laagdikte voor een snelle uitvoering van de werkzaamheden.

Het stabiele egaliseermiddel THOMSIT RS 100 is een snelle en veilige oplossing voor alle renovatiewerkzaamheden in droge binnenruimten. Het nieuwe product is geschikt voor elke laagdikte en corrigeert perfect hoogteverschillen en beschadigingen. De zeer fijne zandkorrelgrootte maakt opvulling zonder ook maar de minst zichtbare aanzetten mogelijk.

THOMSIT RS 100 is geschikt voor vullen en aansmeren en kan universeel voor een groot aantal toepassingen worden gebruikt – van het vullen van gaten en kuilen, het vullen en repareren van versleten traptreden en bordessen, tot het opvullen en bijwerken van hoogteverschillen, het egaliseren van oneffenheden(1) en van grotere oppervlakken(2).

De gebruiker kan het egaliseermiddel naar behoefte aanpassen van stabiel tot smeuïg door het water te doseren. Tegelijkertijd profiteert hij van het enorme gemak waarmee  RS 100 zich laat verwerken. Dankzij de romige, smeuïge consistentie is het egaliseermiddel zeer gemakkelijk te verwerken en te modelleren. Vervolgens hoeft er maar één keer te worden gladgestreken. Het gerenoveerde oppervlak kan al na 25 tot 60 minuten worden belopen en na 60 minuten worden bedekt.

“Tijdens bouwwerkzaamheden is het vanwege de enorm hoge tijddruk van groot belang om snel en efficiënt te kunnen blijven doorwerken”, aldus Holger Sommer, Director Business Unit Floor Laying Systems. Dan is het voor de vakman bijzonder gunstig om met de RS 100 een universeel renovatie-egaliseermiddel bij de hand te hebben dat een lange verwerkingstijd combineert met een zeer snelle droogtijd.”

Met EMICODE EC1 PLUS en het milieukeurmerk “Blauer Engel” voldoet het nieuwe renovatie-egaliseermiddel THOMSIT RS 100 aan de hoogste eisen op het gebied van arbeidsveiligheid, binnenluchtkwaliteit en milieuvriendelijkheid.

 

Voetnoten

(1) in de gebruikelijke toepassingen voor de vloertechniek tot 100 mm laagdikte, voor kleine oppervlakken tot 30 mm ongemengd mogelijk

(2) tot 10 vierkante meter met een laagdikte van 30 mm