Woonspecialist Interieur Design Ton Magdelijns uit Den Haag heeft voor tussen Kerst en Oudjaar een speciale actie bedacht: de Haagsche Parket en Vloerverwarmingsdagen. De winkel in de Aert van der Goesstraat maakt deel uit van het initiatief Parket en Vloerverwarming.

Op 28, 29 en 30 december tussen 11:00 en 15:00 uur vertellen de medewerkers van Ton Magdelijns wat de voordelen zijn van de combinatie van parket en vloerverwarming. “Tegenwoordig krijg je al snel het advies om een pvc-vloer te leggen op een vloer met vloerverwarming. Dat is prima, maar de voordelen van een houten vloer raken daardoor een beetje op de achtergrond. Want parket en vloerverwarming vormen een comfortabele en duurzame match”, aldus de Haagse woonspecialist.

Een houten vloer is duurzaam bij de productie, in het gebruik en in de lange levensduur. Hout is een natuurproduct met een zeer lage CO2 voetafdruk en houten vloeren houden warmte langer vast. Het parket dat Ton Magdelijns levert en legt is gecertificeerd en komt uit duurzaam beheerde bossen.

Bezoekers worden tijdens de drie dagen feestelijk onthaald met een hapje en een drankje van collega ondernemers uit de Aert van der Goesstraat: Ammerlaan Poelier, Vigo seafood restaurant, Philippe Galerne Patisserie en Bagels and Beans. Van tevoren graag aanmelden via de site: www.interieur-design.nl