Het Nederlandse Skygate en het Zwitsers Bauwerk Parkett presenteren zich samen op lifestylebeurs Masters of LXRY. De twee bedrijven zijn samen op zoek gegaan naar het uitgebalanceerde samenspel tussen licht, ruimte en karakter. In hun stand op de beurs laten zij zien wat de juiste combinatie van stalen binnendeuren en hoogwaardige vloeren voor de sfeer en uitstraling van een interieur kan betekenen.

“Echte luxe betekent ruimte, licht en genieten van hoogwaardige materialen. Dit begint met de vloer, de deuren, ramen en afwerking. Hierin hebben Skygate en Bauwerk elkaar helemaal gevonden,” vertelt Bauwerk-vertegenwoordiger Joost de Bruijn. “Bauwerk-vloeren worden al meer dan 80 jaar gefabriceerd, het is dé kwaliteitsvloer in het genre van luxe houten parketvloeren. Er zijn 350 varianten, allemaal goed voor jaren woongenot. Om de kwaliteit te waarborgen vertegenwoordigen alleen speciaal geselecteerde dealers Bauwerk in Nederland.”

Skygate-directeur Paul de Nooy verwacht dat deze presentatie veel bezoekers die van hun huis of werkruimte een nog fijnere plek willen maken zal inspireren. “Met Bauwerk kies je voor de uitstraling en kwaliteit van echt hout. Bij Skygate maken we handgemaakte stalen binnendeuren betaalbaar door te focussen op courante maten. Voor ons geldt eveneens dat we geen concessies doen aan kwaliteit. We maken onze deuren uit eersteklas staal en 7 mm veiligheidsglas en werken ze af met een keiharde poedercoating. Allebei leveren we tijdloze producten die in elk interieur passen en waarbij kwaliteit gepaard gaat met eenvoud in het onderhoud.”

Het Zwitserse merk wordt in ons land vertegenwoordigd door PPC. “De hoogwaardige kwaliteit en uitstraling van Bauwerk Parkett zie je wereldwijd terug in talloze luxe hotels, restaurants, winkels, musea-en overheidsgebouwen. En natuurlijk in de allermooiste luxe woningen. De van oorsprong Zwitserse vloeren zijn van topkwaliteit en worden aangeboden in verschillende prijssegmenten. Iedere lijn heeft door de eigen uitstraling en specifieke mogelijkheden qua kleurkeuze en afwerkingen een eigen identiteit”, aldus de groothandel.

Skygate uit Naarden omschrijft zichzelf als volgt: “De stalen binnendeuren en panelen van Skygate voegen een prachtig stijlelement toe aan kantoren en woningen. Ze zijn handgemaakt uit de hoogste kwaliteit staal en beschikbaar in meerdere gangbare standaardmaten. Stijlvol en betaalbaar voor de professionele en de consumentenmarkt.”

Inmiddels is de beurs afgelopen en is de gezamenlijke stand van Bauwerk en Skygate gekozen tot de mooiste van de beurs. Op de foto staan Joost de Bruijn, Andrea van Es, Dave van Maanen, Anne-Marleen Hamming, Paul de Nooy en Jim Bouwmeester namens beide bedrijven.