Gisteren is in Zoetermeer onder grote belangstelling de WoonTotaal Academy geopend. Initiatiefnemers Eelco Sieval en John Keppel hebben een all round trainingsruimte voor vloerenleggers ingericht met ondersteuning van een groot aantal gerenommeerde fabrikanten en leveranciers.

Op de benedenverdieping is een aantal compartimenten ingericht waar egaliseren, verlijmen en afwerken van LVT, laminaat en tapijt(tegels) kan worden getraind door groepen stoffeerders. Op de bovenverdieping is een aantal stands van de ondersteunende bedrijven ingericht plus een trainingsruimte voor de software pakketten van Woontotaal.

John Keppel: “Toen ik nog werkzaam was als technisch adviseur van Tarkett en later IVC Moduleo heb ik zelf ervaren hoe nuttig het geven van technische trainingen is. Met deze locatie verwachten we aan de behoefte vanuit de markt aan een gespecialiseerd trainingscentrum te kunnen voldoen.” Hij voorziet dat er zowel merkspecifieke als productspecifieke trainingen (waarbij producten van verschillende merken gecombineerd worden) gaan plaatsvinden aan de Platinastraat 5 in Zoetermeer.

Een verslag van deze opening vindt u in het komende nummer van Vloeren Business Magazine.