Bij F. Ball staat het ondersteunen van vakmanschap en kwaliteit in de vloerenbranche hoog in het vaandel: “Het spreekt dan ook voor zich dat de Britse fabrikant van vloer lijmen en vloervoorbereidingsproducten mede-sponsor is geworden van het gloednieuwe en pas geopende vloertrainingscentrum WoonTotaal Academy in Zoetermeer”, aldus de Britse fabrikant.

De Academy biedt installatietrainingen aan de professionele vloerenlegger. Het instituut gaat zich in de toekomst, naast vakgerichte trainingen, ook toeleggen op het geven van praktijkgerichte opleidingen voor nieuwe (leerling) stoffeerders. F. Ball draagt bij met producten en materialen voor de trainingen, alsmede het delen van de aanzienlijke kennis en ervaring van het bedrijf op het gebied van vloerinstallaties.

Jonathan Goold, Export Business Manager bij F. Ball, is enthousiast: “F. Ball is de ideale partner voor de WoonTotaal Academy om vaktraining te promoten in de Nederlandse vloerenbranche. Wij staan er altijd voor open om in training te investeren zodat de beste resultaten worden bereikt met onze producten en kwaliteitsnormen in de branche op een hoger niveau komen. Het is enorm boeiend om aan dit nieuwe initiatief mee te doen.”

Op de foto Marc Kemperman, Bob van Wort en Esther Swinnock-Groenendijk van F. Ball.