Ton Magdelijns uit het Statenkwartier in Den Haag is een vloerenwinkel die trots is op de thuisstad en dit heeft geleid tot een collectie houten vloeren die de Haagsche Collectie heet.

“Het verheugt ons enorm om u kennis te laten maken met onze nieuwste collectie houten vloeren: De Haagsche Collectie, eikenhouten vloeren. Deze bijzondere collectie is ontstaan uit onze diepe bewondering voor onze prachtige stad Den Haag en haar unieke charme. Deze charme brengen wij over naar onze nieuwe collectie; De Haagsche houten vloeren.”

“De Haagsche Collectie houten vloeren is ontworpen met als doel de rijke geschiedenis en de karakteristieke eigenschappen van Den Haag te weerspiegelen. Elk houten vloer in deze collectie is met zorg vervaardigd, met aandacht voor detail en vakmanschap. We maken gebruik van hoogwaardige duurzame eikenhouten vloeren. Onze Haagsche eikenhouten vloeren passen perfect in een traditioneel en/of modern interieur. Uiteraard zijn deze houten vloeren ook toe te passen in appartementen met een geluidsisolerende ondervloer en op vloerverwarming/koeling systemen.” De vloeren zijn 3-laags eiken rustiek, 19 of 22 cm breed, 14 mm dik met een toplaag van 3 mm. De afwerking is licht geborsteld en voorzien van hardwaxolie.

“Keuze uit 8 verschillende kleuren, welke de naam hebben gekregen van iconische gebouwen en plekken in Den Haag, die onze mooie stad rijk is. Wij zijn trots op de stad Den Haag en op onze collectie Haagsche houten vloeren.”

Het Binnenhof. Dit is de houten vloer voor uw 1e én 2e kamer!

Paleis Noordeinde. Met deze houten vloer voel je je de Koning te rijk!

Catshuis. Nodig je vrienden uit op deze houten vloer!

Mauritshuis. Een parel van houten vloer in je woning!

Lange Voorhout. Struin gezellig over je houten vloer!

Vredespaleis. Ga vredig met je houten vloer om!

IJspaleis. Een houten vloer voelt altijd warm aan!

Kurhaus. De houten vloer voor een hotel-chique gevoel!