De Europese wetgeving heeft bepaald dat professionele gebruikers van polyurethaan-producten vanaf 24 augustus 2023 getraind en persoonlijk gecertificeerd moeten zijn in het veilig gebruiken van polyurethaan (PU)-producten. Uzin Utz ontwikkelt voor haar klanten een uitgebreid online trainingsprogramma.

Op 15 maart om 16.00 uur organiseert Uzin Utz een webinar waarin de gebruikers van PU-producten worden voorbereid op de nieuwe Europese wetgeving. Daarnaast wordt ook het trainingsprogramma van branche-organisatie FEICA toegelicht en worden de bezoekers geinformeerd over het veilig gebruik van PU-producten.

Aanmelden voor het webinar via: https://uzin-utz-nederland.webinargeek.com/deel-2-het-trainingsprogramma-een-veilige-toekomst-voor-polyurethaan-producten

Uzin Utz ondersteunt klanten bij behalen certificering

Uzin Utz gaat haar klanten na het webinar van 15 maart daadwerkelijk ondersteunen bij het behalen van de verplichte certificering voor het werken met PU-producten. Hierover worden de bezoekers tijdens het webinar nader geïnformeerd.

Voorbereiding nieuwe wetgeving

Uzin Utz organiseerde in 2021 een eerste webinar waar de nieuwe Europese wetgeving werd aangekondigd. Daarnaast is op de website van Uzin Utz alle informatie te vinden over de nieuwe wetgeving en het veilig gebruik van PU-producten. Zie ook: https://nl.uzin-utz.com/over-ons/wetgeving/wetgeving-pu-producten