PPC groeit. Ondanks de roerige tijd waarin de markt zich bevindt heeft de ontwikkeling van het assortiment, de bedrijfsstructuur en organisatie niet stil gestaan.

“Met PPC Nieuwegein werd het zesde filiaal gerealiseerd en met het openen van de PPC Academy werd onze ambitie kracht bijgezet; een waardevolle bijdrage leveren aan het behoud van echte ambachtslieden. Een andere belangrijke verandering is de invulling van het verkoopteam en de verdeling van de rayons. Met de onlangs gestarte Ivo Zwanenburg, vertegenwoordiger voor regio noord-west, heeft PPC het team compleet waarmee het de klanten vakkundig en snel van dienst kan zijn”, aldus de groothandel.

Naast nieuwkomer Ivo Zwanenburg zijn er nog negen rayonvertegenwoordigers die gezamenlijk met verkoopleider Kevin Kroon alles doen voor het gemak van de PPC-klant. Advies geven met verstand van zaken waarmee klanten het maximale uit onze producten kunnen halen en klanttevredenheid zijn hierbij zeer belangrijke speerpunten. Het sluit naadloos aan bij het streven van PPC om voor elke vloerenspecialist de meest toonaangevende, inspirerende en innoverende partner te kunnen zijn. Zowel in klantbeleving, processen, voorraad als service.

Het huidige verkoopteam van PPC bestaat uit: Ivo Zwanenburg (regio noord-west), Jai Westfa, (regio midden-west), Rinaldo Gilde (regio zuid-west), Marcel Hoegee (regio midden-zuid), Tim Heesakker (regio zuid-oost), Martien Wildeman (regio midden), Olaf Weber (regio oost), Sander Bremmer (regio noord), Leonardo Jurisic (Sense PVC vloeren) en Erik Brandt (special accountmanager). Heb je als klant van PPC een vraag of wil je weer eens even bijpraten? De PPC vertegenwoordigers geven je graag advies en staan altijd voor je klaar.