Onder de relaties van Uzin Utz Nederland wordt de behoefte naar snel en eenvoudig bestellen steeds groter. Op het gewenste moment bestellen, elke dag van de week met daarbij direct inzicht in het ruime assortiment, wie wil dat nou niet?

Daarom lanceert Uzin Utz Nederland met trots haar nieuwe webshop en geeft de kopende parketteur de primeur. Dat betekent dat klanten van Uzin Utz die het merk Pallmann gebruiken, vanaf nu exclusief gebruik kunnen maken van deze online bestelmogelijkheid. Deze webshop is het begin van de missie van Uzin Utz Nederland om álle klanten ook digitaal de beste service te bieden. Het platform is gebouwd op Shopware, het toonaangevende bestelsysteem dat online bestellen gaat verbinden met e-commerce. Op deze manier kan Uzin Utz de klanten van Pallmann voorzien van custom-made online services en informatie.

In de nieuwe en gebruiksvriendelijke webshop is handige productinformatie te vinden en kunnen relaties hun eigen bestelhistorie bekijken. Daarnaast zijn voorraden en prijzen direct in te zien tijdens het bestellen. En bestellingen die voor 14.00 uur worden gedaan, levert Uzin Utz al de volgende werkdag op locatie. Zeer binnenkort kunnen bestellingen ook dezelfde dag opgehaald worden bij één van de INTR-vestigingen in de buurt van de parketteur.

De voordelen op een rijtje:

–    24/7 bestellen

–    Voor 14.00 uur besteld, de volgende werkdag geleverd

–    Gewenste levermoment zelf te bepalen

–    Levering op elk gewenst adres

–    Bestelhistorie altijd inzichtelijk

–    Beschikbare voorraden direct inzichtelijk

–    Prijzen en voordelen direct in te zien

–    Up-to-date productinformatie en handige tips

–    Handige gereedschappen zoals schuurpapier, kitstrijkers en lakrollers eenvoudig bij te bestellen

–    Het assortiment van Wolff en UZIN is ook voor de parketteur te bestellen via de webshop (machines, gereedschappen en producten voor de voorbereiding van de ondergrond)

Vanzelfsprekend blijven Uzin Utz Nederland en de parketspecialisten uit het Pallmann-team hun klanten ook graag persoonlijk tot dienst met bijvoorbeeld technisch advies, projectbezoek of producttraining. Vanaf nu kunnen de klanten van Uzin Utz alles wat een parketteur nodig heeft, bestellen via de nieuwe webshop. En in de nabije toekomst zullen alle klanten van Uzin Utz online kunnen bestellen.