Binnenkort zijn alle projectinrichters, parketteurs en ZZP-ers welkom op de vernieuwde INTR. Points in Hoogeveen en Nieuwegein om samen te proosten op het nieuwe winkelconcept van het INTR. Point in de betreffende regio. Uiteraard bent u ook van harte welkom. Tijdens deze gezellige middag worden er verschillende productpresentaties gegeven door de Applicatiespecialisten van Uzin Utz en andere leveranciers. Er worden bijvoorbeeld schuurmachines gedemonstreerd en de vloerenprofessionals uit de regio kunnen zélf aan de slag met de nieuwste producten voor het plaatsen van PVC of parket.

 Parket

In de nieuwe INTR. Points zijn alle materialen die een parketteur nodig heeft snel én eenvoudig verkrijgbaar. Ook het parket zelf kan door INTR. geleverd worden, wat een groot voordeel is voor de parketteur, want het materiaal van de merken Barlinek, Lieverdink, Duo en Saffier kan eenvoudig én verwarmd worden afgehaald. Ook alle producten voor het leggen, afwerken en onderhouden van de parketvloer zijn bij INTR. op voorraad. Bij de INTR. Points zijn diverse A-merken voor de parketteur verkrijgbaar, waaronder Uzin, Pallmann en Wolff.

 Materialen voor de woninginrichter

In de nieuwe showroom zijn ook legio mogelijkheden voor raamdecoratie te bewonderen van merken als Nuance te bewonderen. Ook kan de ZZP-er hier terecht met zijn klanten om een nieuwe PVC- of laminaatvloer te kiezen van bijvoorbeeld mFLOR, Saffier of Parador. Uiteraard zijn ook alle andere benodigde materialen, zoals lijm, egalisatie, rails en roedes uit voorraad leverbaar.

 INTR. Points

Met de vernieuwde INTR. Points stelt INTR. haar klanten een inspirerende showroom tot hun beschikking stelt waar ook hun eigen klanten van harte welkom zijn. Op de foto hierboven staan Andre Krabman, Bart Terpstra en Delano Hagenbeek van INTR., op de foto hieronder ziet u een activiteit tijdens de opening: de zeer moeilijk maar zeer vermakelijke Robot Race. Wie stuurt het snelst langs een parcours zonder strafpunten?

Data en adressen

Donderdag 19 mei – Hoogeveen
Dr. Anton Philipsstraat 7 Hoogeveen
Tijd 16-18 uur

Donderdag 16 juni – Nieuwegein

Overijsselhaven 119 Nieuwegein
Tijd 16-18 uur