Op deze editie van Domotex Hannover (vandaag de laatste dag) staat Tip Top schuurmaterialen/Floorcoat Nederland op de stand van het Deense moederbedrijf Tip Top Slibematerialer A/S  in hal 13. Met in de stand onder andere de allernieuwste serie lakken en bijbehorende accessoires van Floorcoat.

“Een logische stap”, zo vindt Ronald Knip, bedrijfsleider van de Nederlandse vestiging. “In een aantal Scandinavische landen, en landen dichtbij Denemarken is het bedrijf bezig zich steeds meer te profileren als een internationale speler. Na diverse beurzen dicht bij huis hebben wij met zijn alleen besloten om dit jaar de Domotex voor het eerst aan te doen”. Ronald Knip is al meer dan 6 jaar bezig om de lakken van FloorCoat in Nederland aan de man te brengen. “En dat lukt aardig. Bedrijven vinden ons steeds makkelijker en de lakken van Floorcoat doen de rest. Het is echt van een hoogwaardige kwaliteit en dat moet ook”, aldus Knip, “in de Duitse markt zit veel potentie en wij vinden dat wij met onze lakken daar zeker thuishoren”.

In 2020 zal Tip Top schuurmaterialen langzaam worden omgebouwd naar FloorCoat Nederland. De reden is simpel: in alle landen waar het Deense moederbedrijf actief is, zal deze naam leidend zijn. Om zo meer naamsbekendheid en eenheid in uitingen te creeeren. Daarover zal later meer bekend worden gemaakt.

Tip Top schuurmaterialen/Floorcoat Nederland vindt u in Hal 13, stand B26!!