Afgelopen vrijdag hield het Gilde van Gediplomeerde Parketteurs de Algemene Ledenvergadering bij Traject Parket in Barneveld. Secretaris Eric Jongmans vat de dag samen.

“Op 19 januari werd bij Traject Parket in Barneveld de jaarlijkse Nieuwjaarsborrel en ALV van het Gilde van Parketteurs georganiseerd. Met bijna 30 aanwezige Gildeleden was de opkomst uitstekend te noemen. Na een gemoedelijke ontvangst met koffie en gebak, werden de aanwezige parketteurs rondgeleid door de fabriek en kon men zelf zien hoe een 2-laags plank gemaakt word. Dit was een van de laatste momenten dat de productie op deze locatie zichtbaar was. Zoals bekend heeft Lieverdink Parket uit Doetinchem traject Parket ingelijfd. De volledige productie zal dus binnenkort vanuit Doetinchem afkomstig zijn.”

“Willem Smit, de directeur van Lieverdink Parket, gaf de aanwezige toelichting over deze overname. Aansluitend kon het bestuur de aftrap geven voor de jaarlijks Algemene Leden Vergadering. Er werden inhoudelijke discussies gevoerd en het bestuur was dan ook content om te merken dat de betrokkenheid onder de leden groot is. Als afsluiting kon iedereen genieten van een heerlijke stampot maaltijd en kon het bestuur van het Gilde terugkijken op een zeer geslaagde Gilde bijeenkomst.”