Progenta is gecertificeerd als Great Place To Work! De medewerkers hebben meegedaan aan het onderzoek waarbij vertrouwen, trots en plezier in organisaties wordt gemeten. Het is een bekroning op de missie waarbij Progenta haar mensen op één zet. Directrice Monique Zuure: “We creëren een werkplek waar je je thuis voelt en jezelf kan ontwikkelen. Je kunt dit als directie wel willen, maar als het ook echt door de mensen gevoeld en gedragen wordt, ben ik alleen maar super trots.”

Het familiebedrijf is al sinds 1990 is dé expert in vloeronderhoud. “Door ons specialistische onderhoud verlengen wij de levensduur van vloeren met minimaal drie jaar. Onze vakspecialisten zijn daarin belangrijk, zij zorgen dat er een vlekkeloze vloer nu is maar ook duurzame vloer voor de toekomst. In onze cultuur is het normaal dat we echt contact maken met de mensen. Ik wil weten wat de mensen beweegt en waar ze zich willen ontwikkelen. De basis start met een veilige omgeving waar je je prettig voelt, daar stoppen wij veel tijd en energie in. Het certificaat geeft aan dat onze mensen het ook zo voelen, dan ben ik alleen maar trots” aldus directrice Monique Zuure.

In een organisatie waar familiewaarden de boventoon voeren is het vanzelfsprekend dat je voor elkaar zorgt en wil je dat het goed gaat met de ander. Dat betekent dat er naast de leuke attenties gedurende het jaar ook een ruim werknemers programma is opgezet dat vele facetten kent. Xander Hinten, medewerker van Progenta: “Bij Progenta word je aan alle kanten gestimuleerd en geholpen om een goede balans te krijgen tussen privé en werk, lichamelijke, geestelijke en zelfs financiële gezondheid. We kunnen sporten onder werktijd, er is de mogelijkheid om langere tijd thuis te blijven bij zware privéomstandigheden. Wat ons ook onderscheidend maakt is dat we werken met de meest moderne machines/apparatuur.”

Over Great Place To Work

Great Place To Work helpt organisaties bij het creëren van een organisatiecultuur waarin vertrouwen centraal staat. Dit doen we met de Trust Index™, het medewerkersonderzoek waarmee we vertrouwen, trots en plezier meten. Organisaties met een score van minimaal 70% op de Trust Index, krijgen de titel Great Place To Work-Certified. We geloven dat vertrouwen de basis is voor betere individuele prestaties, betere teamprestaties en betere bedrijfsresultaten. Groei en innovatie volgen dan vanzelf. Onze filosofie is gebaseerd op ruim 30 jaar ervaring in 60 verschillende landen.