De PUM ondervloerenserie Multiprotec Vinyl Acoustic Click van het Poolse merk Arbiton (onderdeel van DECORA) heeft volgens TFI in Aken hoge scores behaald bij testen over contactgeluid. Met succes werden de ISO 10140 en ISO 717-2 gehaald wat inhoudt: 21 dB Delta Lw en 10 dB Delta Lin.

Dit is geen gewone ondervloer maar een 3 in 1 oplossing, aldus de fabrikant: onderlaag plus folie plus tape, slechts 2.2 mm dik en in overeenstemming met de richtlijnen van de MMFA (de fabrikantenvereniging van meerlaagse modulaire vloerbedekkingen) wat betreft lange levensduur. Daarnaast heeft het product zowel de Blaue Engel als EPD  certificaties als ecovriendelijk aspect.

“Bij DECORA zijn we trots op onze positie als innovator in ondervloertechnologie in Europa. PUM, XPS en PEHD maken ons onderscheidend in de markt. We willen betrouwbare producten leveren voor zowel de professional als de doe-het-zelver. Kortom, we zien de Multiprotec Vinyl Click Acoustic als een bewijs van onze toewijding aan kwaliteit en vernieuwing. Probeer deze ondervloer vooral zelf uit!”