Per 1 oktober 2020 verlaat Chris de Vries RIGO Verffabriek. Ruim 3 jaar geleden kwam Chris als manager Verkoop & Ontwikkeling bij RIGO Verffabriek werken om de verbinding tussen het laboratorium en de marktvraag verder te ontwikkelen. Nu gaat Chris een nieuwe uitdaging aan als eigenaar van Doetinchem Parket.

In de tussenliggende jaren is RIGO Verffabriek uitgegroeid tot A-merk op het gebied van vloerafwerking. Dankzij de “meesterproef” waar nieuw ontwikkelde recepturen aan onderworpen worden, lanceert RIGO Verffabriek nieuwe producten die aansluiten op de vraag van de parketteur en pas na hun goedkeuring geïntroduceerd worden in de markt. De ROYL Projectonderhoud 2K, SKYLT Overlakbare Kleurolie 2K en zeer recent de STEP Parketlak 1K Ultramat zijn daar mooie voorbeelden van. “We vinden het otzettend belangrijk dat de producten die we maken aansluiten op de verwachting en de behoeftes van onze klanten. Doordat we ze persoonlijk kunnen benaderen krijgen we ook eerlijke feedback,” aldus Chris.

“Ik wil mijn dank uitspreken aan alle collega’s en onze klanten voor de ongelofelijk fijne manier waarop we de afgelopen periode hebben samengewerkt.”

RIGO Verffabriek bedankt Chris voor zijn inzet de afgelopen jaren. Zijn vakmanschap en kennis zijn van grote waarde geweest. Zijn vertrek is geen afscheid, want we komen elkaar vast tegen in de wereld van de parketvloeren!