USFloors brengt onderhoudsproducten voor COREtec® vloeren op de markt. Dit is een logische ontwikkeling, gezien het grote succes van de vloeren wereldwijd. Het programma bestaat nu uit drie producten:

 

 

  • COREtec® DAILY CLEANER:

 

Dit is een “foolproof” dweilproduct dat dagelijks gebruikt mag worden. Maakt schoon, droogt zeer snel op, laat géén residu op de vloer achter, veroorzaakt geen vlekken of strepen (zelfs niet als er teveel van gebruikt wordt), ruikt lekker fris, laat de vloer precies zo uitzien als deze er origineel uitziet (doordat het geen residu achterlaat). Nawissen met schoon water is niet nodig (moet bij DEEP CLEANER wel), aldus COREtec.

 

  • COREtec® DEEP CLEANER:

 

Een veel krachtigere reiniger, niet geschikt voor dagelijks gebruik, goed om initieel de vloer mee te wissen en periodiek de zwaardere vervuiling te verwijderen. Vloeren met een embossing hopen vuil op in de groeven na verloop van tijd, alleen DEEP CLEANER krijgt deze weg (de DAILY CLEANER is daar niet sterk genoeg voor). Tevens een grote probleem oplosser: vlekken of strepen op de vloer na het dweilen? Laagopbouw? Vloer plakkerig van de zeepresten? 1x dweilen met DEEP CLEANER en de klacht is opgelost in 99,9% van de gevallen (de DAILY CLEANER kan dit niet oplossen), aldus de fabrikant.

 

  • COREtec® STAIN REMOVER:

 

De vlek verwijderaar voor harde vloeren. Alles dat niet weg gaat met een doekje met water, wordt verwijderd met STAIN REMOVER. Denk aan verfresten, lijmresten, schoenstrepen, nagellak, cosmetica, teer, hars, et cetera.

 

 En hoe pakken we het aan ?     http://www.usfloors.be/?page_id=2792