Ook dit jaar zal Ronald Knip van Tip Top Schuurmaterialen aanwezig zijn op de Dag van de Afwerking in Brussel op 27 november aanstaande. Daar zal het bedrijf zijn Belgische (potentiële) klanten volop nieuwe producten laten zien. Onder meer de nieuwe lakken, waar al eerder over is bericht, zullen volop worden gepromoot.

De lakken van Tip Top waren al uitstekend maar zijn nu nog meer verbeterd zodat niet alleen de parketteur prettiger kan werken, maar ook een nog mooier eindresultaat voor de klant, aldus Tip Top. Vanuit het ruime magazijn in Nederland kunnen de meeste producten vanuit voorraad direct aan de parketteur worden geleverd, vaak al binnen 2 dagen in België.

“Genoeg te zien en om over te praten: wij verwelkomen u daarom graag op stand 18 in Brussel op 27 november 2018.”

Tip Top Schuurmaterialen B.V. uit Hardenberg is onderdeel van Tip Top Slibematerialer A/S Denemarken en verantwoordelijk voor de Benelux. Het Deense moederbedrijf levert hoogwaardige lakken en oliën van het merk FloorCoat en schuurmaterialen van onder meer Norton, Awuko en Mirka. Tevens is Tip Top in Nederland officieel verdeler van olie en lakken van Debal Coatings- CIranova.