Van 26 tot en met 28 maart komt de Aziatische vloerenwereld bij elkaar in Shanghai bij DOMOTEX asia/CHINAFLOOR. Dit jaar worden er meer dan 1,500 exposanten uit 40 landen verwacht in 15 hallen met een totaal oppervlak van 175,000 vierkante meter.

InnovAction is er voor de zevende keer, waarbij 18 bedrijven strijden om de 2019 Best Products Awards. Andere evenementen zijn het World Flooring Forum,  de Luxury Brands Carpet Show, Chinese Original Carpet Design Show en MaterialDistrict. De dag voor de opening is er hetWood Flooring Forum 2019, mede georganiseerd door het Ministerie van Bosbiuw van China. Onderwerpen die langskomen in het kader van de kansen en uitdagingen in de handel in houten vloeren zijn, bijvoorbeeld, de juridische aspecten, milieu eisen en handelsbelemmeringen (tarieven).

Parket, laminaat, WPC, kurk en bamboe zijn goed vertegenwoordigd in Shanghai, met merken als Swiss Krono, Classen, Kaindl, Faus, Parador, Alsapan, Balterio, Berry Alloc, Quickstep, Granorte en Home Legend in hallen E1 en E3. Er zijn weer landenpaviljoens uit Iran, Turkije en India plus Afghanistan. Belgen, Nederlanders en Duitsers laten hun producten ook zien.

Elastische vloerbedekking staat in 5 hallen, met merken als Gerflor, Armstrong en LG Hausys. In hal E7 staan sportvloeren, WPC indoor en outdoor vloeren. De FLOORTECH asia display area is groter dan 21,000 vierkante meter in twee hallen. Bent u in de buurt eind maart, ga kijken op de beurs!

www.domotexasiachinafloor.com