Zondag 22 april om 18:05 uur start het nieuwe seizoen van RTL Woonmagazine bij RTL4. En Douwes Dekker is er weer bij. Het consumentenmerk van PPC in laminaat- en pvc-vloeren tekende onlangs voor een nieuwe samenwerking met het bekende woonprogramma, waarbij een team van deskundige ontwerpers aan de slag gaat met een aantal spectaculaire metamorfoses.

Lisa Klaassen, directeur van PPC: “We hebben met Douwes Dekker al eens eerder samengewerkt met RTL Woonmagazine. Na er een aantal seizoenen tussenuit te zijn geweest, zijn we ontzettend blij om weer terug te zijn. We hebben er enorm veel zin in en zijn zelf ook erg benieuwd naar de metamorfoses die de ontwerpers neer gaan zetten met onze vloeren!”

Ook voor het nieuwe seizoen werkt RTL Woonmagazine weer samen met een aantal bekende ontwerpers. Dit keer zijn dat, onder andere, Jan & Monique des Bouvrie, Marcel Wolterinck, Osiris Hertman en Remy Meijers. De ontwerpers gaan voor de vloeren bij het merendeel van de afleveringen werken met de Douwes Dekker laminaatcollectie. Zo wordt voor een van de metamorfoses de nieuwe collectie visgraatlaminaat gebruikt, voor Douwes Dekker een uitgelezen kans om deze nu al populaire collectie extra onder de aandacht te brengen, aldus de groothandel.